Kattensnacks


Verantwoorde snacks voor je kat

Wil je je kat iets lekkers tussendoor geven, bijvoorbeeld als beloning of om het samen spelen leuker te maken? Wij hebben een groot aanbod gezonde snacks.

Geef je je kat een snoepje, denk dan altijd in kattenporties, niet in mensenporties! Eén of enkele kleine snacks per dag is voldoende. Zorg dat de snoepjes niet teveel calorieën bevatten en bij voorkeur bestaan ze uit vlees of vis. Voorkom overgewicht bij je kat door te veel of verkeerde kattensnacks. 

Ben ook alert op het teveel geven van snoepjes met vitamine A, dit kan het zachte weefsel van je kat verharden. We denken graag met je mee over het aan te bieden snoepje aan je kat.Snacks met iets extra

We hebben in ons assortiment verschillende snacks die de gezondheid of het welzijn van je kat ondersteunen. Zo hebben we snacks met (extra) taurine of een voedingssupplement als je kat net is geopereerd. Maar ook anti-haarbal snoepjes. Deze zorgen ervoor dat de verwerking van op gelikte haren makkelijker is. Vraag ons om advies en samen komen we tot de beste keuze voor jouw kat.

Kennis en "eerlijk" advies!

 Hier vind je alles voor je huisdier.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram